2009. december 8., kedd

Rossz hangulat

Ancsikanak holnap lesz a harom honapos szulinapja, es sajnos ma rossz volt a hangulata. Nyugoskodott, szomorkodott, egyre kevesebbet aludt, remelem nem valami betegseg elojele ez a hangulatvaltozas. Ugy orvendek a jo idonek, nem is jon, hogy higgyem mindjart itt a Karacsony, olyan szep mosolygos napos idok vannak. A szep idonek Ancsika is orvend, hiszen igy egyre hosszabb ideig maradhat a friss levegon, amit talan a legjobba n szeret, ilyenkor melazva szundokal,nyugodt arccal mosolyog a vilagra es orvend a friss teli levegonek. Baratnoim mondtak hogy szinte egesz nyaron a meleg napsutotte udvaron neveltek babajukat. En egy kicsit irigykedve gondoltam, sajnos en ezt nem tehetem meg, m jon a hideg, fagyos tel. De jo, mert a tel keslekedik egy kicsit, igy mi is elvezhetjuk a nap halovany sugarait. De azert remeljuk az unnepekre lesz egy kis ho, hiszen nem szep a fekete Karacsony.
Kislanyom szepen fejlodik , most mar egyre tobbet van ebren es ilyenkor a korulotte levo vilagot probalja felfedezni. Egyre tobb dolgot tud: nagyon szeret beszelgetni a babaival (amelyeket a nagyszuloktol kapott Mikulasra), integet nekuk,es anyanak jol kell figyelnie, hiszen mar eleg gyorsan halad a nagy agy szele fele. Kulonbozo erdekes kuszo, maszo, gurulo mozdulatokat vegezve.
Az eveszettel is jol haladunk, csak az a baj, hogy kislanyom mindent szeret megtapogatni, igy neha a fincsi gyumolcsle utan nyul, es neha meg-megnezi, hogy anya mit is adott es ilyenkor minden csupa murok,narancs vagy almale lesz. De sebaj itt a Wenish ereje(gondolta anya)az minden foltot eltavolit, igy mutatja a Tv reklemja. Sajna nalunk nem valt be, a folt maradt. Igy anya mas cselhez kellett folyamodjon, mindig egy hazi kontoskebe oltozteti Ancsikat eteteskor.
Ejszaka altalaba alszunk, egeszen reggel negy oraig. Aztan szopizunk, majd egy kis csuszlis jatek utan visszaalszunk, ami abbol all, hogy Ancsika kikopi a cumit, anya visszaadja neki, ezt ismetelgetjuk nehanyszor, ezt is csak azert, hogy anya nehogy hamarabb eleludjon mint Ancsika.(jelzem hajlamos lenne ra)
December 14-en ismet kirandulni keszulunk Szentgyorgyre, ahol osszekotjuk a kellemeset a hsznossal, es meglatogatjuk Cherestes doktornenit, aki megnezi, hogy Ancsika egeszseges-e. A mami egy kicsit izgul, de remeljuk nem lesz semmi baj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése