2011. március 11., péntek

Beszamolo

a kis edes
piszkos lett a kezem a szalonatol
kukucs, itt vagyok
apaval szeretnek hancurozni, de o nem akar, ujsagot olvas:-(
az unokatesommal Johannaval
Anyaval hoembert epitettunk
Anna baba egyre aranyosabb dolgokat csinal mostansag. Beszelgetni tanul, minket utanoz, nagyon sok szot ki tud mondani, de egyelore csak sejpen. Mondatokat csak utanunk mond pl: Tata tutu taj taj, azaz Tata elment a tutuvel taj taj-ba.
Lassan iratkoznunk kell az oviba t.i. szeptemberbe Anna megy napkozibe, arra mar ket eves lesz es anya ugy dontott hogy oviba kuldi, hiszen arra mar meglesz a kistestver is es egy dajka eleg neki delelott, delutan pedig Anna fog segitkezni.
A kis pocaklako nagyon jol viselkedik lassan hat honapos lesz, anyanak semmi baja, szepen gombolyodik a hasa. Anna minden reggel koszon neki, megdedelgeti, megpuszikalja, nagyon szereti es mar mindannyian turelmetlenul varjuk az erkezeset. A babanak apa adta a nevet, amivel meg anya nincs kibekulve, de majd meglatjuk, hatha jobb belatasra birjuk. Apa az Abraham Gyorgy nevet szeretne adni a fianak.
Anna meg mindig nagyon sokat segit anyanak, ugyes szorgalmas kislany. a vilagon a legszebb feladat anyanak lenni, olykor faraszto, de mindig orommel tolt el Anna szeretete. Imadnivalo kislany.

1 megjegyzés:

  1. Na végre hírt adtok magatokról a blogon!
    Olyan nagy lett Anna!! ...és gyönyörű kislány!Örülök, hogy jól vagytok pocaklakóval, vigyázzatok magatokra és ha nem is könnyű néha , de tényleg áldás gyerekeid körében élni.
    U.I. Nálunk is Zsolt adta Szilveszter nevét, előre én is idegenkedtem, de a név majd megszépül, amikor gyereked fogja viselni.

    VálaszTörlés