2009. december 29., kedd

Aldott Karacsony

olyan raghatnekom van...talan jon a fogam?

apaval
apaval es anyaval


Izoldaval es Janival


Izoldaval



nagymamaval


huha, megjott az Angyal


ilyen szepbe oltoztettek Karacsonykor


de jo itt a mama oleben


tetszik a sapkam?


a fuggonyt is megmostuk am:-)

de szep ez a Mikulas virag...


Karacsonyra keszulodven

Keresztmamival
oh, azok a szep nagy szemek
a mamival
olyan edes tudok lenni

december 14, keszulunk a dokihoz...

Reg nem irtam mar, mert nagy vendegjarasok voltak nalunk. Meglatogattak minket a jovendobeli keresztmamak. Ennek Ancsika nagyon orvendett, foleg Marika kersztmaminak akivel nagyon jol tudott tarsalogni. El is varazsolta Marikat, aki egesz nap csak fenykepezte, csodalgatta, dedelgette. A mami mar-mar felt, hogy felkap a kisasszony es meg-megszolitgatta Marikat, hogy tegye mar le egy keveset es hagyja, hogy szorakozzon egyedul a kiscsaj. Marika szofogado volt es letette egy picit. De kesobb jott es mondta: -De Reka, nez...mondom neki: - Hagyd el nezzen. A valasz: - JO jo, de engem nez...azert, hogy vegyem fel...es felvette.
Aztan Marika elment es itt volt az enyem a Kistes, azaz Eniko keresztmami, aki szinten sokat dajkalta a kislanyomat, sot egyutt segitkeztek az Angyalnak fat disziteni, aki meg is halalta, hiszen rengeteg ajandekkal lepte meg a kislanyomat. Babak sora olelte korul a fat, amelyeket Ancsika nagyra nyitott, csillogo szemekkel bamult es repdesve orvendett nekuk.
Kislanyom jol fejlodik, fo eledele meg mindig az anyatej, de mar neha megkinalom egy kis murok-, alma- meg narancslevel, amit lelkesen kortyolgat. Negy honapos kora utan azaz januar 9-tol mar reszelt almaval, pityokapurevel is szeretnem megkinalni.

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörködök egy ideje a képekben!Öröm nézni a lányotokat!
    Sok szép perceket az Új Évben is nektek, vele és mellette!

    VálaszTörlés
  2. Istentol aldot Boldog Uj Evet kivanok az egesz csaladnak.

    VálaszTörlés