2010. április 1., csütörtök

Tavaszi napok

a jatekaim kozott
setara keszen
ulok egyedul
apanak meselem a nap esemenyeit
apa azt mondta ugy nezek ki, mint egy legenyke
mar a nagy kadban is furdiztem:-)
meglatogattak a diakjaim
Nagy orom szamunkra a tavaszi napsugar, hiszen mar nagyon vartuk a szep idot, a mosolygo napot, csuda hosszunak tunt a tel. Minden nap nagyokat setalunk Annaval delelott es delutan is, szinte egesz nap a levegon vagyunk, elvezzuk a meleg tavaszi nap mosolyat.
Kepzeljetek, meglatogattak anya tanitvanyai,akiknek en nagyon orvendem, de egy kicsit feltem toluk, mert olyan sokan voltak, de aztan megbaratkoztam veluk, mar csak azert is, mert hoztak nekem egy szep cuclisuveget :-) - igaz - mar volt nekem egy ilyen, de ezt sokkal jobban szeretem.
Kislanyom szepen fejlodik, sokat mosolyog, jokedvu baba. Mindenfele kajat megkostol, de etvagyat csak az incsi-fincsi anyatej csillapitja. Jol ul, de egyedul meg nem, segitsegere szolgal a parna. Szereti ha kozelebe erezhet, es csak ugy arad belole az orom amikor jatszunk. Amikor apa hazajon szinte repul oromeben,de azert a szeme sarkabol anyat keresi, es ha mindenki jelen van szerettei kozul akkor aztan nagy az orom,kiabal, rikacsol, elmeseli apanak az aznap tortenteket, persze baba nyelven te-te-te, ma-ma-ma, burrr. Mar van ket fogicank es a doktorneni azt mondta, hogy a felso ketto is csudara meg van duzzadva, de meg nem betegeskedtunk tole, nem fajt olyan nagyon, hogy gyogyszerhez kellett volna folyamodni. Vannak nekunk is nyugosebb napjaink, de tobbnyire vidamak vagyunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése