2010. április 22., csütörtök

Beszamolo

latjatok milyen ugyesen ulok, igaz meg egy kicsit kell egyensulyoznom
hupsz, eldoltem
igy uvoltok anyanak,ha nem fogad szot :-)
jaj de jo itt a magasban
hallo, itt Anna a telefonnal
az egyik kerteszlegeny baratom
apa pocijan lovagolni jo
a babakocsiba
Nagyon zsufolt volt szamunkra ez a honap.
Kezdjuk hat az elejen: aprilis elejen Szentgyorgyre utaztunk nagyiekhoz,szep tojasokat festettunk a kerteszlegenyeknek. Husvet napjan biza-biza mar locsolo ebresztette a kis Annat, osszesen hat locsoloja volt a lanyomnak,volt akivel egesz jol megbaratkozott, sot meg is mutatta neki a jarokan talalhato erdekessegeket.
Aprilis 8-an lagzira keszulodtunk, tesztat suttunk Annaval, aki hat anyanak hatalmas segitsegere volt, allandoan a laba alatt serenykedett, segitkezni akart. Anya mar eleg nehezen birta Anna szorgossagat es adott neki egy darabka tesztat amivel egeszen jol el is foglalta magat a kicsi csaj: dobigalta, gyurogatta es egyszer hat a teszta eltunt...Anna megette. Hat ennyit a kozos munkarol. Aztan jott a nagy nap, csudaszep ruhak, a sok vendeg, a muzsikusok. Anna mindenkivel megbaratkozott, kivetel a muzsikusok, hiszen szerinte tul hangosan huztak a notat es ezt egyaltalan nem szerette, hiaba sirdogalt nekuk, nem figyeltek ra. Mivel nasznagyok voltunk, nem szokhettunk el mindegyre az unnepsegrol, hogy a lanyunkat ellenorizzuk,hogy jol van-e, es ezt Anna meg is ertette,nagyon jol megvoltak mamaval. Anna mamaval nagyon szereti,hiszen mama nem tartja be anya etetesi tilalmait es mindenfele edesseggel taplalja a kisasszonyt, aki ennek persze orvend is, oromet ugy fejezi ki, hogy szorgosan tatogtat az incsi-fincsi cukornak, ami ez esetben milka csokolade volt. Persze mama tiltakozott, hogy o mar biza nem adott tiltott gyumolcsot a lanyomnak, de Anna ruhacskaja elarulta a mamit.
Aztan jott aprilis 20, Jani szulinapja, Annanak nagyon megtetszett a szulinapi torta,annyira hogy ket kezzel pancsolt benne.
Utolso aprilisi kiruccanasunk a Szent Gyorgy Napok lesznek, ami egy egesz hetvege lesz. Kivancsi vagyok fog-e Annank tetszeni a szentgyorgyi hetvege, hiszen meg soha nem aludtunk mashol.
Anna babam jol fejlodik, gyorsan bujnak elo a fogicai, mar ot van. Egy keveset sirdogal, de nem tul sokat, meg nem kellett Nurofent adnom a fajdalom miatt. Meg mindig az anyatej a legfincsibb a vilago, de most mar mindenfelet csipeget. Maszogat elo fele is, egyelore eleg lassan, de biztosan. Mar jol ul egyedul, jarkal a jarokaba, sot neha rontat, ha valami erdekeset lat meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése