2009. november 10., kedd

ket honaposan

Szomorkas,borongos reggelre ebredt a csalad, de a mi kis meleg feszkunkben ragyogo napfeny van, hiszen a kicsi agyacskaban mosolyog egy napsugar, ez a paranyi leny a szeretet es mosoly fenyet szorja felenk. Szobank e napfenyecskeje nem mas mint a kis Anna, aki minden nap megajandekoz minket valamivel, egyik nap a mosolyaval, masnap a gugyogesevel, harmadnap a csubogtatasaval.
Ma nevnapom van es eletem legszebb ajandekat kaptam az iden nevnapra a draga jo Istentol: egy babat, egy mar-mar mosolygo-gugyogo kislanyt, akinek a tegnap volt a "ket honapos szulinapja"(volt egy ismerosom aki a baratnojevel 4honapja baratkozott es orommel mondta, hogy ma van a "negy honapos evfordulonk", most en is orommel mondom, hogy nekunk ma van a "ket honapos szulinapunk"), aki bearanyozza eletem,akinek csillogo szeme szeretetet csal mindenki szivebe. Ugy erzem egy teljesen uj periodus kovetkezett az eletembe/eletunkbe. Eletunk uj fejezetenek cime: ANNA, egy boldog kisbaba, egy apro, pici leny, aki oly boldogga, telitette tette eletunk.
Egy szep Varnai idezettel zarom e bejegyzest: "...kisdedem, hogyha felsir ehen, a keblemben legyen tej eleg, anya legyek csak, egyszeru, derek"

1 megjegyzés:

  1. Isten eltesen titeket a kis babatokal egyut,adjon erot ,turelmet es elleg szeretettet hogy akarata szerint nevelhesetek ,nagyon szep kislany ,puszilak

    VálaszTörlés